...zit je goed!

Smid Accountants zorgt ervoor dat jouw bedrijfs-, salarisadministratie, accountancy en (belasting)advies in goede handen is. Met ons team zorgen wij ervoor dat jouw financiële situatie transparant is middels digitaal maatwerk. 
Je kunt dus realtime en op ieder moment met onze dashboards vanuit ‘Visionplanner’ jouw eigen business bekijken. 
Zo heb jij tijd waar jij het beste in bent: ondernemen. Je zit dus gewoon goed bij Smid Accountants.

HR Team smid

LOONTEAM

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw personeels- en salarisadministratie? Bij Smid ondersteunen wij u op het gebied van personeel en salaris, waardoor u zich kunt focussen op uw corebusiness. Op deze wijze staat iedereen in zijn kracht.

Door onze ervaring weten wij hoe belangrijk het is om gemotiveerde medewerkers te werven, behouden en te ondersteunen waar mogelijk.

Gemotiveerde medewerkers zijn van essentieel belang voor een succesvolle onderneming. Onze diensten zijn erop gericht om u te helpen bij het creëren van een gemotiveerd en tevreden personeelsbestand. Wij bieden ondersteuning op verschillende gebieden, zoals arbeidsrecht, salarisverwerking, subsidiebegeleiding, personeelsadministratie, personeelsadvies, DISC- en drijfverenanalyses en HR-consultancy.

Onze ervaren specialisten zorgen ervoor dat uw personeels- en salarisadministratie altijd up-to-date en foutloos is. Zo voorkomt u problemen met de Belastingdienst en andere instanties. Wij bieden ook ondersteuning bij complexe vraagstukken, zoals verzuimbegeleiding, ontslagprocedures en arbeidsconflicten.

Bij Smid geloven we in een duurzaam personeelsbeleid. Onze dienstverlening is gericht op lange termijn oplossingen die rekening houden met de behoeften en wensen van uw medewerkers. Een optimaal personeelsbeleid zorgt voor tevreden medewerkers en leidt uiteindelijk tot een hogere winst en lagere kosten.

Wij nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek, waarbij wij met u meedenken en u de mogelijkheid bieden om al uw vragen te stellen. Ons kennismakingsgesprek en de koffie zijn altijd gratis, dus neem gerust contact met ons op!

Marleen de Gunst

Marleen de Gunst

HR specialist
marleen@smid.nu

#HR #advies #specialist #lonen #personeelsbeleid #enthousiast

Marleen is onze HR specialist én is in de lead samen met onze klantadviseurs. Ze zorgt ervoor dat al onze klanten een goed toepasbaar personeelsbeleid hebben. Met haar commerciële drive is Marleen zowel op management- als directieniveau een sterke sparringspartner.

Annemarie Spikker

Annemarie Spikker

Salarisadministratie
annemarie@smid.nu

#HR #salaris #administratie #lonen #gedreven 

Mijn naam is Annemarie Spikker en ik ben sinds mei 2023 werkzaam bij Smid. Sinds 2021 ben ik salarisadministrateur en werkte voorheen bij BDO in Apeldoorn. Door collega Jenny ben ik bij Smid gekomen. Vrienden beschrijven mij als een open en vriendelijk persoon en in mijn vrije tijd hou ik ervan om een mooie tocht te rijden met mijn motor.

Cora

Cora van Middendorp

Salarisadministratie
cora@smid.nu

#betrokken #loyaal #daadkrachtig #no-nonsense

Later meer over Cora…